Ka hōʻuluʻulu manaʻo o nā hanana nui o kēia pule

Ka hōʻuluʻulu manaʻo o nā hanana nui o kēia pule

1

ʻOkakopa 17 (Luna): ʻO ʻOkakopa ʻO New York Federal Reserve Manufacturing Index, Hui Kuhina o ko nā ʻāina ʻē o EU, OECD Southeast Asia Ministerial Forum.

ʻOkakopa 18 (Poalua): Ua mālama ka State Council Information Office i kahi hālāwai kūkā e pili ana i ka hana o ka hoʻokele waiwai aupuni, ua hoʻolaha ka Federal Reserve o Australia i nā minuke o ka hālāwai kulekele kālā, ka Eurozone / Kelemānia ʻOkakopa ZEW economic boom index, a me ka US. NAHB makeke kuai waiwai ma Okatoba.

ʻOkakopa 19 (Pakolu): UK September CPI, UK September Retail Price Index, Eurozone September CPI Final Value, Canada September CPI, Huina nui o nā hale hou e hoʻomaka ana ma United States i Kepakemapa, Hui Kuhina Waiwai APEC (a hiki i ʻOkakopa 21), a ua hoʻopuka ka Federal Reserve i kahi pepa ʻeleʻele e pili ana i ke kūlana waiwai.

ʻOkakopa 20 (Thursday): ʻO ka mākeke hōʻaiʻē hoʻokahi makahiki / ʻelima mau makahiki i hōʻike ʻia i ka uku paneʻe mai ʻOkakopa 20, ua hoʻolaha ka Central Bank of Indonesia i ka hoʻoholo ʻana i ka uku paneʻe, ua hoʻolaha ka Central Bank of Turkey i ka hoʻoholo uku paneʻe, ʻo Kelemania Sepatemaba PPI, ka Ua hoʻoponopono ʻo Eurozone ʻAukake i ka moʻokāki o kēia manawa, a ua paʻa ʻo ʻAmelika i nā waihona waihona kālā o ʻAmelika e nā panakō waena o nā ʻāina ʻē no ka pule o ʻOkakopa 15.

ʻOkakopa 21 (Pōʻalima): ʻO ka CPI koʻikoʻi o Iapana i Kepakemapa, kūʻai kūʻai aku ma hope o ka hoʻoponopono ʻana i ka hapaha makahiki ma United Kingdom i Kepakemapa, hoʻokuʻu ʻia e ka Bank of Italy, ka hālāwai alakaʻi o EU.

Source: Global Market Prospects


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-19-2022

Nā noi nui

ʻO nā ala nui o ka hoʻohana ʻana i ka ipu i hāʻawi ʻia ma lalo nei